Onze diensten

Grondverzet

Bij Neijenhuizen Infra begrijpen we het fundament van elk bouwproject: kwalitatief hoogwaardig grondwerk. Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan grondwerkdiensten, ontworpen om elk project van de grond af op te bouwen met precisie en duurzaamheid.

Of u nu een particuliere tuin wilt transformeren met een sierlijke vijver, een professioneel zwembad wilt aanleggen, of de basis wilt leggen voor een robuuste aanbouw, Neijenhuizen Infra staat garant voor vakmanschap.

Onze machines zijn uitgerust met 3D GPS waardoor zij op de centimeter nauwkeurig af kunnen graven.

Bouwkuipen

Bij de realisatie van ondergrondse constructies is de aanleg van een bouwkuip essentieel. Neijenhuizen Infra biedt uitgebreide oplossingen voor bouwkuipen, van ontwerp tot uitvoering, om een veilige en droge werkomgeving te garanderen. Onze methoden zijn afgestemd op de specifieke eisen van uw project, met oog voor milieu- en veiligheidsnormen.

Aanbouw en funderingen

Een succesvolle aanbouw begint met een solide fundering. Ons team beschikt over de kennis en ervaring om het grondwerk te realiseren voor funderingen Wij bieden maatwerk voor zowel nieuwbouw huizen als het aanbouwen van bestaande woningen.

Vijvers en zwembaden

Droomt u van een vijver die uw tuin omtovert tot een oase? Of verlangt u naar een op maat gemaakt zwembad om af te koelen tijdens warme zomerdagen? Neijenhuizen Infra specialiseert zich in het grondwerk van zowel vijvers als zwembaden. Afgestemd op uw wensen graven wij de cunetten uit.

Leveranties

Naast onze dienstverlening bieden wij ook levering van hoogwaardige materialen voor grondwerk en bouwprojecten. Van zand en grind tot gespecialiseerde vulmaterialen, Neijenhuizen Infra levert alles wat nodig is voor een stevig fundament van uw project. Met onze knijperauto kunnen wij bijvoorbeeld straatzand over uw schutting heen knijpen.

Bij Neijenhuizen Infra staan we klaar om uw visie te realiseren met onze deskundige grondwerkdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw project te bespreken. Samen leggen we de basis voor iets groots.

Wij werken voor:

Contact opnemen?

Bel, mail of kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.