Onze diensten

Bestrating

Bij Neijenhuizen Infra transformeren we buitenruimtes met topkwaliteit bestratingsoplossingen, van de aanleg van nieuwe straatstenen tot het herstraten van bestaande bestrating. Onze diensten omvatten een breed spectrum van bestratingswerkzaamheden, gericht op zowel de esthetische als functionele verbetering van uw omgeving. Ontdek onze expertise in machinale bestrating, herinrichting van straten, aanpassing van woonomgevingen en het vormgeven van toegangswegen.

Innovatief en Machinaal Bestraten

Met onze geavanceerde machinale bestratingstechnieken garanderen wij een snelle en efficiënte realisatie van uw projecten. Deze moderne aanpak stelt ons in staat om met precisie en consistentie bestratingsmaterialen te leggen, van klinkers tot (grasbeton) tegels. Ideaal voor zowel grote openbare ruimtes als kleinere particuliere projecten. Wij blijven continue investeren in nieuwe technieken om zo efficiënter te bestraten.

Opritten op maat

Een fraai aangelegde oprit is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Neijenhuizen Infra ontwerpt en realiseert inritten die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van uw eigendom.

Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken en laat ons de buitenruimte van uw dromen creëren.

Wij werken voor:

Contact opnemen?

Bel, mail of kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.