Diensten

Onze diensten

Project & Advies

Innovatief uitzetwerk

Bij Neijenhuizen Infra begint elk bouw- en infrastructuurproject met uiterst nauwkeurig uitzetwerk. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals GPS en Total Station brengen onze specialisten alle benodigde maatvoeringen voor zowel de bouw- als de woonrijpfase in kaart. Deze precisie in het vroegste stadium van het project waarborgt de juistheid van alle volgende stappen en voorkomt kostbare aanpassingen in latere fases.

Of het nu gaat om de uitzetting van bouwkuipen, woningen, de positionering van infrastructuurelementen of de aanleg van nieuwe woonwijken, ons team zorgt voor een feilloze overdracht van de ontwerpplannen naar de fysieke locatie. Deze dienst verzekert een soepele voortgang van het project vanaf de start.

Landmeten: De basis van elk project

Het in kaart brengen van de huidige staat van een terrein is een cruciale eerste stap in de planning en uitvoering van elk bouwproject. Onze landmeetkundige diensten bieden een gedetailleerd overzicht van het aardoppervlak, inclusief bestaande bebouwing en natuurlijke elementen. Deze informatie is onmisbaar voor het ontwerpen van een project dat naadloos aansluit bij de bestaande omgeving en voldoet aan alle wettelijke eisen en beperkingen.

Door een DTM (digitale terrein meting) uit te voeren, leggen we de basis voor een succesvol projectontwerp en -uitvoering. Neijenhuizen Infra zet zich in voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in alle fasen van het project, te beginnen met een uitgebreid landmeetkundig onderzoek.

Creatieve en functionele ontwerpen

Bij Neijenhuizen Infra begint elk succesvol project met een doordacht ontwerp. Ons team van ervaren ontwerpers werkt nauw samen met klanten om visies om te zetten in realistische plannen. Wij combineren creativiteit met technische expertise om ontwerpen te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, duurzaam en volledig in lijn zijn  met het programma van eisen van uw project. Of het nu gaat om infrastructuurprojecten, woonwijken of bedrijfsterreinen, wij leveren op maat gemaakte ontwerpoplossingen die aan al uw wensen voldoen.

Accurate ramingen en calculaties

De basis van elk projectmanagement is een nauwkeurige begroting. Neijenhuizen Infra maakt gebruik van geavanceerde software en jarenlange ervaring om betrouwbare ramingen en calculaties te bieden. Ons doel is om u een helder inzicht te geven in de te verwachten kosten, zodat u een weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw project. Van materiaalkosten tot arbeidsuren, wij zorgen voor een gedetailleerde kostenraming die de basis vormt voor succesvol budgetbeheer.

3D ontwerpen voor machinebesturing

In de voorhoede van technologische innovatie, biedt Neijenhuizen Infra 3D-ontwerpdiensten specifiek voor machinebesturing. Deze moderne aanpak stelt ons in staat om digitale ontwerpen rechtstreeks te integreren met de besturingssystemen van onze machines op de bouwplaats. Dit resulteert in een verhoogde nauwkeurigheid, efficiëntie en snelheid bij de uitvoering van projecten. Onze 3D-ontwerpen voor machinebesturing verminderen de kans op menselijke fouten en zorgen voor een gestroomlijnde realisatie van het project, volledig in overeenstemming met het oorspronkelijke ontwerp.

Bij Neijenhuizen Infra combineren we innovatie met expertise om uw project van de grond tot aan de afwerking te ondersteunen. Neem contact op om te ontdekken hoe we uw visie tot leven kunnen brengen. 

Plan

Voorstel

Uitvoering

Oplevering

Wij werken voor:

Contact opnemen?

Bel, mail of kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.