Diensten

Onze diensten

Bouw -en woonrijp

Bij Neijenhuizen Infra staan we klaar om uw project van start tot finish te begeleiden met onze integrale aanpak in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw. Ons totaalpakket omvat alle stappen om een terrein voor te bereiden op de bouw en uiteindelijk te transformeren in een leefbare en aantrekkelijke omgeving. Ontdek de veelzijdigheid van onze diensten, van grondwerkzaamheden tot de realisatie van groene oases.

Grond- en civieltechnische werken

De basis van elk succesvol project is een solide fundament. Neijenhuizen Infra verzorgt alle grond- en civieltechnische werkzaamheden, van uitgravingen en bodemstabilisatie tot het aanbrengen van zandbedden. Onze moderne aanpak garandeert dat de ondergrond van uw project optimaal is voorbereid voor verdere ontwikkeling.

Aanleg van ondergrondse infrastructuur

Een duurzame en betrouwbare ondergrondse infrastructuur is essentieel voor elke moderne leefomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van riolering, watermanagement systemen en andere essentiële nutsvoorzieningen. Ons team zorgt voor een naadloze integratie van deze ondergrondse systemen, met oog voor toekomstige toegankelijkheid en onderhoud.

Straatwerk en terreininrichting

Neijenhuizen Infra transformeert kale terreinen in uitnodigende buitenruimtes met professioneel straatwerk en doordachte terreininrichting. Van sierlijke bestrating tot functionele parkeerplaatsen, onze projecten combineren esthetiek met praktische bruikbaarheid. We creëren ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan de leefbaarheid en veiligheid van de omgeving.

Groenvoorziening

Een groene omgeving is een gezonde omgeving. Daarom neemt groenvoorziening een prominente plaats in binnen onze projecten. Of het nu gaat om het planten van bomen, het aanleggen van parken of het creëren van groenstroken, Neijenhuizen Infra brengt leven in elk project. Onze groenprojecten bevorderen biodiversiteit, dragen bij aan een prettig klimaat en verhogen de esthetische waarde van elke locatie.

Kies voor Neijenhuizen Infra voor een totaaloplossing in het bouw- en woonrijp maken van uw terrein. Van de eerste schop in de grond tot de laatste aanplanting, wij zorgen voor een vlekkeloze realisatie van uw project. Neem contact met ons op om uw visie te bespreken en laat ons uw droomomgeving creëren.

Wij werken voor:

Contact opnemen?

Bel, mail of kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.