Diensten

Onze diensten

Riolering

Neijenhuizen Infra begrijpt het belang van een betrouwbaar en efficiënt rioleringssysteem. Onze gespecialiseerde diensten op het gebied van riolering combineren geavanceerde technologie met diepgaande kennis om u te voorzien van duurzame oplossingen. Van de aanleg van nieuwe rioleringssystemen tot het onderhouden en ontstoppen van bestaande leidingen, wij zorgen voor een uitstekende werking van uw afvoer.

Vrijvervalriolering

Vrijvervalriolering blijft een beproefde en betrouwbare methode voor de afvoer van afvalwater. Neijenhuizen Infra beschikt over de expertise om vrijvervalrioleringssystemen aan te leggen. Wij realiseren riolering in wijken met nieuwbouw woningen en maken rioolreconstructies in bestaande wijken en industrieterreinen. Wij denken graag met u mee om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Klimaatmaatregelen

In het licht van veranderende klimaatomstandigheden is het essentieel om rioleringssystemen te ontwerpen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Neijenhuizen Infra integreert klimaatmaatregelen in rioleringsprojecten om overstromingen te voorkomen en wateroverlast te beheersen. Onze aanpak zorgt voor een veerkrachtige infrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Ontstoppen en Onderhoud

Een goed functionerend rioleringssysteem is cruciaal. Neijenhuizen Infra biedt grondige ontstoppingsdiensten en preventief onderhoud om verstoppingen en andere problemen te voorkomen. Onze specialisten gebruiken moderne technieken voor snelle en effectieve oplossingen, waardoor de continuïteit van uw rioleringssysteem gewaarborgd blijft. Doormiddel van onze rioolcamera sporen wij problemen en bijvoorbeeld wortels in het riool snel op.

Met Neijenhuizen Infra kiest u voor een partner die niet alleen zorgt voor de aanleg en het onderhoud van uw rioleringssystemen, maar ook innovatieve en duurzame oplossingen biedt die zijn afgestemd op uw behoeften. Neem contact op voor meer informatie of om uw rioleringsproject met ons te bespreken. Samen zorgen we voor een robuuste en betrouwbare infrastructuur.

Wij werken voor:

Contact opnemen?

Bel, mail of kom gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken.